Over ons

Hoi, je hebt interesse in wie wij zijn en wat we doen. Dat vertel ik je graag. Mijn naam is André de Ruijter en ik ben eigenaar van Kiesjekunstgras.nl. Deze website

Kiezen voor kunstgras

In 2007 zette ik mijn eerste bedrijfje op in de kunstgraswereld. Dat deed ik toen omdat ik destijds mijn eerste huis met een tuin kocht en daar graag een stukje kunstgras in wilde leggen. Destijds vond ik het lastig om een goede kunstgrasleverancier te vinden, er waren er nog niet zoveel namelijk. Daar besloot ik toen werk van te maken en sindsdien heb ik vele consumenten geholpen aan het vinden van de juiste kunstgrasleverancier.

Kunstgraspuzzel.nl

Enkele jaren later kwam ik een leverancier tegen die kunstgrastegels in de vorm van puzzels had. Een leuk product vond ik, en de website kunstgraspuzzel.nl was geboren. Helaas was dat geen lang leven beschoren, ik verkocht de volledige voorraad kunstgraspuzzels van de leverancier, waarna die helaas niet meer werd aangevuld. De puzzels zelf laten produceren bleek een te dure onderneming en importeren uit China was (gezien de kwaliteit van de Chinese producten) geen optie voor mij.

Kiesjekunstgras.nl

Inmiddels zijn er niet te weinig, maar juist teveel leveranciers van kunstgras, waardoor het alsnog lastig is om het juiste kunstgras te vinden. Daarom heb ik nu de website Kiesjekunstgras.nl gelanceerd. Hierop vindt u maar een kleine selectie kunstgras, waardoor het kiezen ervan makkelijker voor u wordt.

Gemak

Kunstgras is er in zeer veel verschillende kleuren, maten, hoogtes, dichtheid en prijzen. De juiste keuze maken is vaak niet makkelijk. Maar op Kiesjekunstgras.nl vindt u niet veertig soorten kunstgras, maar slechts vier. Ik ben er van overtuigd dat dit een dusdanig goede selectie is dat er ook voor u het juiste type tussen zit. En weet u niet welke keuze u moet maken? Gebruik dan de online keuzehulp.

De onderneming

Kiesjekunstgras is een iniatief van DeRuijterAas. Een onderneming met als doel om gebruiksvriendelijke en eerlijke websites te maken.
DeRuijterAas is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39100166. Het adres is Krypton 32 te Zeewolde. Contact opnemen kan via het contactformulier.