Algemene voorwaarden

  • Het kunstgras dat wij u aanbieden is een Nederlands product van zeer hoge kwaliteit. Om dat te garanderen ontvangt u op iedere kunstgrassoort zeven jaar fabrieksgarantie.
  • Kiesjekunstgras.nl is een iniatief en handelsmerk van De Ruijter Aas, een onderneming met als doel om van het internet een betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving te maken. Het bouwen van websites en het kunstgrasproduct zijn toevallig twee zaken waar de eigenaar van De Ruijter Aas al jaren verstand van heeft. Daarom werd deze webshop voor kunstgras opgezet.
  • De Ruijter Aas is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39100166. Het adres is Krypton 32 te Zeewolde. Contact opnemen kan via het contactformulier op deze website.
  • Kiesjekunstgras.nl/De Ruijter Aas kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor wat voor schade dan ook die voorvloeit uit het gebruik van de geleverde materialen.
  • Bij online bestellingen heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Dat betekent dat u de bestelde artikelen binnen 14 dagen terug mag sturen.
    Let op: de kosten voor het retourneren zijn voor uzelf. Neem voor het terugsturen contact met ons op zodat we u kunnen aangeven naar welk adres u de producten retour kunt sturen.
  • De getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Mocht het voorkomen dat een prijs om wat voor reden dan ook verkeerd op de website is vermeld (wat we uiteraard niet hopen) dan gaan we uit van uw begrip hiervoor en zullen we de prijs zo snel mogelijk aanpassen en waar nodig verrekenen. In dat geval kunt u uw aankoop uiteraard altijd heroverwegen.