Kunstgras kwaliteit

Die beste kunstgras kwaliteit is lastig te bepalen. U moet onderhand expert zijn om aan de hand van de materiaaleigenschappen te kunnen bepalen wat goede kwaliteit is.

Zelf bepaalden wij de kwaliteit van ons kunstgras door samen met onze leverancier te kijken naar de gebruikte materialen in combinatie met een goed uiterlijk en eerlijke prijs. Daardoor bieden we u vier soorten kunstgras van zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Kunstgras vergelijken

De beste kwaliteit kunstgras

Bieden wij dan de allerhoogste kwaliteit kunstgras die u kunt krijgen? Er is vast wel beter kunstgras te kopen, maar het kunstgras dat u bij ons koopt wordt in Nederland geproduceerd met alleen maar hoogwaardige producten uit de EU. We geloven dat ons kunstgras daardoor van zeer hoge kwaliteit is.

Het kunstgras op Kiesjekunstgras.nl is zodanig dat:

  • het gras niet verkleurt
  • u de grassprieten er niet uit kunt trekken
  • het niet van de ondergrond loslaat
  • het van goede kwaliteit garen is gemaakt
  • het vanzelf overeind veert door de unieke u-vorm

Duur of goedkoop kunstgras

We hebben niet het duurste of goedkoopste kunstgras. Dat is namelijk óf veel te duur voor de gemiddelde consument óf het voelt als plastic aan en ziet er niet als gras uit.

Onder goed kunstgras verstaan wij namelijk kunstgras dat eruit ziet als echt gras, voelt als echt gras, maar niet het onderhoud heeft van echt gras. Vertrouwd u op ons gevoel voor kwaliteit van kunstgras? Dan kunt u gerust kiezen voor Gewoon Goed Kunstgras.
Lees hier ook meer informatie over kunstgrasprijzen per m2.

De juiste kwaliteit kunstgras kiezen

Wat vindt u belangrijk aan uw kunstgras? Iedereen kiest op een andere manier. Sommige mensen kiezen hun kunstgras aan de hand van het uiterlijk, de hoogte, kleur, zachtheid, dikte en meer.

Anderen kijken naar de gebruikte materialen, de soort garen (waar de kunstgrassprieten van worden gemaakt), de backing, dichtheid, etc.
Bekijk eventueel dit filmpje (Klokhuis, opent in nieuw tabblad) om te zien hoe kunstgras gemaakt wordt.

Hulp nodig bij het kiezen van kunstgras

Vindt u het na het lezen van deze informatie nog steeds lastig om de juiste soort kunstgras te kiezen dan helpen we u graag.

Wij garanderen in ieder geval dat we goede soorten kunstgras aanbieden. Daarvoor krijgt u op al onze soorten kunstgras zeker 7 jaar fabrieksgarantie.

Welk soort kunstgras het meest voor u geschikt is kunt u handig bepalen met onze gratis Kunstgras Keuzehulp.